Hermetik sivi 52gr | Kerry
(+381) 062/890-26-22
Hermetik sivi 52gr

Hermetik sivi 52gr

  • Kat broj: 81443
  • Pakovanje: 1/1
  • Proizvođač: Kerry
  • Cena po komadu: 320.00 RSD
Količina:

KERRI® KR-144-3 silikonska zaptivna masa za automobile koristi se za popravku ili oblikovanje zaptivki u delovima vozila izloženim visokim temperaturama, poput kartera / poklopca menjača, poklopca motora, kućišta termostata, pumpe za vodu. Može se primeniti na standardne zaptivke radi poboljšanja njihovih performansi (ne preporučuje se za upotrebu na glavi motora).
Bez rastvarača i kiselina, nekorozivno, sigurno za senzore kiseonika. Može se koristiti za zaptivanje električnih veza i senzora. Odlikuje se odličnom adhezijom na metalne, plastične, staklene i gumene površine. Silikonska zaptivna masa je pogodna za zaptivanje i popravku farova automobila, eliminiše curenje kroz zaptivke stakla automobila. Vulkanizujte na sobnoj temperaturi (RTV) da biste stvorili žilavu fleksibilnu brtvu. Ne puca ili se skuplja.
Uključeni izliv omogućava precizno doziranje i nežno nanošenje zaptivača.
Ne pogoršava se pod uticajem vode, ulja, antifriza i drugih automobilskih tehničkih tečnosti (sa izuzetkom benzina i dizel goriva).
Ima širok opseg radnih temperatura: od –60 ° C do + 345 ° C.
2,5–3 tekuća metra sa prečnikom valjaka od 4 mm.

Preporučuje se izvođenje radova na temperaturi okoline od + 5 ° C do + 40 ° C i temperaturi zaptivača od + 20 ... 25 ° C.
Očistite, odmastite i osušite površine pre nanošenja zaptivača. Za uklanjanje tragova starog zaptivača preporučuje se upotreba KR-969 "Sredstva za uklanjanje zaptivki i zaptivača". Za odmašćivanje i čišćenje - KR-965 Čistač kočnica.
Pomoću zatvorene mlaznice naneti zaptivač u kontinuiranu jednoličnu traku debljine 2-3 mm na jednu od površina; prvo duž unutrašnjeg perimetra, zatim oko montažnih rupa i spojite delove ne čekajući početak polimerizacije.
Formiranje površinskog filma - 10–20 minuta, brzina vulkanizacije zaptivača - 2 mm dnevno (na temperaturi od + 23 ° C i relativnoj vlažnosti od 50%). Nakon vulkanizacije zaptivača, nije potrebno dodatno povlačenje vijaka.
Nakon završetka rada, očistite mlaznicu, zatvorite cev.
Očistite površine kontaminirane neosušenim zaptivačem rastvaračem (aceton, beli duh).
Uklonite višak očvrslog zaptivača mehanički pomoću KR-969 "Sredstvo za uklanjanje zaptivki i zaptivača".

+