Sprej za ciscenje protokomera 210ml | Kerry
(+381) 062/890-26-22
Sprej za ciscenje protokomera 210ml

Sprej za ciscenje protokomera 210ml

  • Kat broj: 89091
  • Pakovanje: 1/1
  • Proizvođač: Kerry
  • Cena po komadu: 600.00 RSD
Količina:

Specijalizovano sredstvo za čišćenje za nežno i brzo čišćenje senzorskog elementa senzora masenog protoka vazduha (MAF) benzinskih i dizel motora. Koristi se za uklanjanje svih vrsta zagađivača: smola, naslaga ugljenika, ulja i drugih naslaga. Čišćenje senzora masenog protoka vazduha obnavlja snagu motora, poboljšava pokretanje, normalizuje potrošnju goriva, smanjuje emisiju i pomaže u izbegavanju skupe zamene senzora. Siguran za plastiku, brzo isparava i ne oštećuje senzore napravljene od bilo kakvih materijala: platine, poluprovodničkog filma itd. Ne ostavlja ostatke. Kao profilaktičko sredstvo, preporučuje se upotreba 2-3 puta godišnje.

Zaustavite motor. Uklonite električni konektor sa senzora masenog protoka vazduha i uklonite senzor iz motora. Pre upotrebe snažno promućkajte limenku.
Koristeći produžnu cev, obilno raspršite preparat na senzorski element senzora i pustite da se preostala prljavština odvodi. Ne dodirujte elemente senzora rukama ili alatima.
Pre ugradnje senzor potpuno osušite.
Preporučuje se za upotrebu kada se vazdušni filter redovno zamenjuje ili kada se pojave problemi u radu motora. Pre upotrebe proverite kompatibilnost sa plastikom na spoljnoj strani kućišta senzora.

+